Ευθύμιος Καραΐσκος για Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας: Σε μια δύσκολη εποχή πήραμε μια απόφαση πρώτα σαν Περιφέρεια Στερεάς και στη συνέχεια σαν Δήμος Λαμιέων να κάνουμε μια σημαντική παρέμβαση, που έχει ανάγκη η περιοχή


Σε μια δύσκολη εποχή πήραμε μια απόφαση πρώτα σαν Περιφέρεια Στερεάς και στη συνέχεια σαν Δήμος Λαμιέων να κάνουμε μια σημαντική παρέμβαση, που έχει ανάγκη η περιοχή.

Ένα πολύπαθο έργο που πολλές φορές εγκαινιάστηκε μέχρι σήμερα, πήραμε την απόφαση να το δούμε να ξεδιπλώνεται και να φιλοξενεί τα όνειρα και τις επιδιώξεις χιλιάδων νέων παιδιών.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 το έργο θα είναι έτοιμο να αποδοθεί σε αυτούς που θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν και η Λαμία, ως πόλη, να ξαναμπεί στο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων.

Κάναμε τα πάντα μέχρι σήμερα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για να δούμε το έργο να ολοκληρώνεται να είναι λειτουργικό και να αποδίδεται στην τοπική κοινωνία.

Το Κλειστό Κολυμβητήριο, η συμπλήρωση του στεγάστρου στο ΔΑΚ της Λαμίας και η ολοκλήρωση των μελετών για το μεγάλο στάδιο της Καμαρίτσας, είναι τα μεγάλα αθλητικά έργα στην περιοχή που αλλάζουν κυριολεκτικά το χάρτη στη Λαμία.

Νεότερη Παλαιότερη