Από το "Μένουμε σπίτι" περνάμε στη σταδιακή κινητικότητα όπου το κρίσιμο είναι ένα: Τηρούμε όλοι τους κανόνες προστασίας που συνοδεύουν τη σταδιακή άρση του κάθε μέτρου.
Στη μέχρι σήμερα μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό, οι Έλληνες αποδεικνύουμε κάθε μέρα με τον πιο περήφανο τρόπο ότι με πειθαρχία και υπομονή και κυρίως ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο. Mε ισχυρή βούληση, είμαστε και πάλι έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Χωρίς καμία χαλάρωση και δικαιολογία απομάκρυνσης από το στόχο. Ένας στόχος που τις επόμενες ημέρες αλλάζει!
Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου περνάμε σε μια νέα φαση!Από το Μένουμε σπίτι περνάμε στη σταδιακή κινητικότητα όπου το κρίσιμο είναι ένα: Τηρούμε όλοι τους κανόνες προστασίας που συνοδεύουν τη σταδιακή άρση του κάθε μέτρου. Εφ' όσον τηρηθούν καθολικά οι κανόνες προστασίας, θα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Όσο πιο αυστηρά τηρήσουμε τους κανόνες στα νέα μας βήματα τόσο πιο σίγουρα θα προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα. Όσο πιο χαλαρά ή ανεύθυνα επιχειρήσουν κάποιοι να τα αντιμετωπίσουν τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο να βάλουμε φρένο, ακόμα και να γυρίσουμε σε νέους περιορισμούς.
Η Πολιτική Προστασία παραμένει εδώ και στη νέα φάση. Ενισχύεται, προετοιμάζεται για αυτή τη νέα καθημερινότητα. Η ασφάλεια των πολιτών παραμένει το ύψιστο καθήκον μας. Κανένας εφησυχασμός, μόνο επαγρύπνηση, μόνο σκληρή επιχειρησιακή δουλειά με άμεσα αντανακλαστικά!
Οι περήφανοι Έλληνες αποδείξαμε μέχρι σήμερα πολλά! Σε όλη την ανθρωπότητα! Και στο νέο στοίχημα έχουμε να αποδείξουμε περισσότερα. Εφαρμόζουμε τους κανόνες! Μένουμε υπεύθυνοι! Μένουμε ασφαλείς!


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/35d0tGe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.