Λευτέρης Λαζάρου για το lockdown: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γεμίζει έστω το 30% των εστιατορίων - Καλύτερη Λαμία

Λευτέρης Λαζάρου για το lockdown: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γεμίζει έστω το 30% των εστιατορίων

Λευτέρης Λαζάρου για το lockdown: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γεμίζει έστω το 30% των εστιατορίων

Κορονοϊός: Για το άνοιγμα των καταστημάτων μίλησε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου που διατηρεί εστιατόριο στον Πειραιά.

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρεται σε πώς θα είναι η επόμενη ημέρα για πελάτες αλλά και καταστηματάρχες. 

«Πρώτα από όλα περιμένουμε να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις και από εκεί και πέρα να δούμε πώς πρέπει αντιδράσουμε και να κρατηθούν πάνω από όλα οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα η επανεκκίνηση θα είναι κάτι δύσκολο, θα αντιμετωπίσουμε περισσότερο πρόβλημα τα μικρά μαγαζιά, γιατί για να δοθεί ζωτικός χώρος στους καταναλωτές πελάτες, στα μικρά μαγαζιά θα δημιουργηθεί πρόβλημα» δήλωσε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

Πρέπει να δοθεί ζωτικός χώρος και στην κουζίνα

«Περιμένουμε να εξαγγελθούν τα μέτρα για να δούμε τι λύσεις θα δώσουμε. Πρέπει να δοθεί ζωτικός χώρος και στην κουζίνα, να έχουν και αυτοί την απλωσιά τους. Δεν βλέπω τόση πολύ δουλειά που να μας τρομάζει αυτή η απλωσιά. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να χρειαζόμαστε χώρο, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι το 30% της λειτουργίας των καταστημάτων θα καλυφθεί από τους πελάτες, τον πρώτο καιρό. Θα υπάρχει μια επιφύλαξη, ένας φόβος» ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.via Ειδησεις https://ift.tt/3aH9oku
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.