Master Chef: Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι παίκτες που αποχωρούν

Master Chef: Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι παίκτες που αποχωρούν

Το Master Chef έχει μετατραπεί στο απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο με τους τηλεθεατές να συντονίζονται σε κάθε νέο επεισόδιο. Και όπως είναι φυσικό, οι διάφορες διαρροές για το ποιοι παίκτες είναι εκτός δίνουν και παίρνουν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, αυτός που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Κώστας Νταλιάνης.

Ο παίκτης έχει βρεθεί τρεις φορές προτεινόμενος για αποχώρηση. Αυτή την εβδομάδα, όμως, χάνει στις λεπτομέρειες και μένει εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο, η εκπομπή του OPEN έκανε λόγο για μία ακόμη αποχώρηση που θα σοκάρει τους φανς του ριάλιτι. Πρόκειται για την αποχώρηση της Κατερίνας.

Η αποχώρηση της παίκτριας θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που όλοι όσοι βλέπουν το Master Chef 2020, λατρεύουν να μισούν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του OPEN θα βρεθεί αντιμέτωπο στη δοκιμασία αποχώρησης με την Ντέμη και τη Μαριάννα. Δε θα καταφέρει, όμως, να νικήσει τις αντιπάλους της.



via Ειδησεις https://ift.tt/3bHtOer
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη