MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε εκπομπή με καλεσμένη τη μητέρα του

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε εκπομπή με καλεσμένη τη μητέρα του

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού κρατά συντροφιά τους θαυμαστές του με την εκπομπή «2 μέτρα απόσταση» σε ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Χθες, μέσω της εκπομπής του έκανε αφιέρωμα στη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή έχοντας πλάι του την μεγαλύτερη θαυμάστρια της τραγουδίστριας, τη μητέρα του, Μαρία. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε μέσω Facebook μια φωτογραφία της μητέρας του από το παρελθόν μαζί με τη Μαρινέλλα. Ενώ κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί σε ένα instastory του chef!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα του και στο παρελθόν είχε αναφέρει: «Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

koutsopoulos45



via Ειδησεις https://ift.tt/3eTICJ1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη