Από την Κομισιόν στο MasterChef! Οι δύο υψηλοί προσκεκλημένοι - Τρέιλερ

Από την Κομισιόν στο MasterChef! Οι δύο υψηλοί προσκεκλημένοι - Τρέιλερ

Σε ρόλο κριτών δύο υψηλοί προσκεκλημένοι οι οποίοι προέρχονται από την Κομισιόν θα βρίσκονται στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, κριτές στο MasterChef θα είναι η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, οι οποίοι μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα αξιολογήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Αναλυτικά, στην 8η εξωτερική ομαδική δοκιμασία, οι 9 "παλιοί" και οι 3 "νεοφερμένοι", μετά την επιστροφή στο διαγωνισμό της Μάρλεν, της Μαριάννας και του Γιώργου, οι "12" στο σύνολο, βρίσκονται στον χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η 8η ομαδική δοκιμασία θα "συστήσει", στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 4, υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας. Τα υλικά αυτά, θα κληθούν να τα συνδυάσουν οι ομάδες που θα σχηματιστούν -όχι με τον γνωστό τρόπο που συνηθίζεται στις εξωτερικές δοκιμασίες- δημιουργώντας πιάτα υψηλού επιπέδου.

Υπό αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι ομάδες θα ξεχωρίσουν για το ρίσκο αλλά και για την ποιότητα, που θα παρουσιάσουν στα πιάτα τους. Για άλλη μια φορά, τα φαινόμενα απατούν και όσοι υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους μπορεί απλά να αγγίξουν μόνο τα όρια του μέτριου και τίποτα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Ant1: 30 χρόνια show - Εσείς πόσα θυμάστε;

Αυτή είναι η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά στην τηλεόραση

Αρναούτογλου για Κανάκη: Ούτε κατά διάνοια να συναντηθούμε



via Ειδησεις https://ift.tt/2zCJDoN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη