Netflix: Νέο χαρακτηριστικό που περίμεναν καιρό οι χρήστες - ΦΩΤΟ

To Netflix ανακοίνωσε ότι αύξησε κατά 15,8 εκατομμύρια τους συνδρομητές του παγκοσμίως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, σημειώνοντας τρομερή επιτυχία. Η άνοδος αυτή σημειώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας.

Το Netflix ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό του με νέες σειρές και ταινίες, ενώ προσθέτει και καινούρια χαρακτηριστικά για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών. Η δημοφιλής streaming υπηρεσίας πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που περίμεναν αρκετό καιρό όσοι το χρησιμοποιούν στα tablet και στα smartphone τους.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, ονομάζεται Screen Lock (Κλείδωμα Οθόνης), το οποίο θα εμφανίζεται στην τέρμα κάτω αριστερή γωνία και επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν την οθόνη τους όταν βλέπουν κάποια ταινία, σειρά ή ντοκιμαντέρ, ώστε να μη μπορεί να πατηθεί κανένα κουμπί κατά λάθος.

Το Screen Lock είναι διαθέσιμο ήδη στο Netflix για Android συσκευές, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει στους iOS χρήστες.



via Press24.gr https://ift.tt/3cEwYzD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη