Συντάξεις και αναδρομικά - Τι είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος στον Realfm 97,8

"Δημοσιονομικά ζητήματα κρίνονται από την κυβέρνηση, αποφασίζονται από την κυβέρνηση και δεν στέλνει για δεύτερη φορά το ίδιο αίτημα για να αποφασίσει το αυτονόητο ότι όντως έχει προβλήματα η ελληνική οικονομία, όταν επιδικαστούν όλα αυτά τα χρήματα που αιτούνται οι συνταξιούχοι" δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Υπό αυτή την έννοια υπάρχει ένα θέμα έκθεσης της ελληνική δικαιοσύνης διότι δέχθηκε να επιληφθεί ξανά το ίδιο δικαστήριο επί του ίδιου θέματος επί αιτήματος του ιδίου υπουργού. Άρα τώρα έχουμε ως εξέλιξη ότι το ΣτΕ ανατρέπει τη δική του απόφαση διότι το 2015 είπε ότι όλοι οι συνταξιούχοι όσο ζουν θα παίρνουν τις δύο επιπλέον συντάξεις" είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/2XYEYaB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη