Κορονοϊός: Tο άνοιγμα των καταστημάτων στις 10 π.μ. προτείνει ο ΕΣΑ

Κορονοϊός: Tο άνοιγμα των καταστημάτων στις 10 π.μ. προτείνει ο ΕΣΑ

Κορονοϊός:Το άνοιγμα των καταστημάτων στις 10 το πρωί έως το τέλος Μαϊου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Με σκοπό την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς κατά την προσέλευση στην εργασία, την προστασία των εργαζομένων στα καταστήματα και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων, ο ΕΣΑ προτείνει να μετατοπιστεί προσωρινά η ώρα έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων από τις 9 π.μ στις 10 π.μ, έως το τέλος Μαΐου.

Ποια μαγαζιά ανοίγουν πρώτα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αρχικά είπε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι επιχειρήσεις υγιεινής, με συγκεκριμένους κανόνες για την εξυπηρέτηση του κοινού. Στην συνέχεια θα ανοίξουν σταδιακά και με απόσταση μεταξύ τους οι βαθμίδες της εκπαίδευσης. Σε επόμενες φάσεις θα ανοίξουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις εστίασης πάντα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και εφόσον εξελίσσεται ομαλά η υγεία του πληθυσμού. Σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα των καφέ και των εστιατορίων προσδιορίζεται από τις 20 Μαΐου και μετά.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ανοίγουν οι εκκλησίες για προσωπική λατρεία ενώ για τους εορτασμούς της πρωτομαγιάς είπε ότι θα γίνουν το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και ζήτησε κατανόηση από τα συνδικάτα.



via Ειδησεις https://ift.tt/35az5sH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη