Ενταση στην Αγία Παρασκευή: Περισσότερα από 100 άτομα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη - Η αστυνομία τους καλεί να φύγουν

Ενταση στην Αγία Παρασκευή: Περισσότερα από 100 άτομα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη - Η αστυνομία τους καλεί να φύγουν

Ενταση αυτή την ώρα στην Αγία Παρασκευή, και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη οπου έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 100 κάτοικοι. Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στην περιοχή και τους καλούν να φύγουν.

Τεταμένη η κατάσταση στην Αγία Παρασκευή μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης οτι η πλατεία Αγίου Ιωάννη κλείνει μέχρι νεωτέρας, με αφορμή το πάρτι με μπύρες αργά το βράδυ της Τρίτης από 400 νεαρούς στην πλατεία. 

Περισσότεροι από 100 κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται εκεί και φωνάζουν κατά της Αστυνομίας, η οποία τους καλεί να αποχωρήσουν.

Η ανακοίνωση Χαρδαλιά

«Τα όσα διαδραματίστηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στην Αγία Παρασκευή δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν και να εκτονωθούν από την ψυχολογική πίεση και κόπωση των προηγούμενων εβδομάδων, αλλά σε κάποιους δεκάδες που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους επιστήμονες υγείας και τις συμβουλές τους, περιφρονούν τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις του κράτους για τους κινδύνους του συγχρωτισμού, ιδιαίτερα όταν δεν λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης και προστασίας και κυρίως αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες και για τις συνέπειες των άσκοπων, μαζικών και χωρίς μέτρα συγκεντρώσεων.

Την Δευτέρα αγνόησαν τις συστάσεις και τις παραινέσεις των αστυνομικών. Χθες Τρίτη επιδόθηκαν σε ακρότητες και πετροπόλεμο απέναντι στα στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού. Ως εκ τούτου, η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες και ο σεβασμός στην προσπάθειά της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας που τηρεί τα μέτρα και ακολουθεί τις οδηγίες, επιβάλει την λήψη μέτρων τοπικού χαρακτήρα.

Σας ενημερώνω ότι εδώ και αρκετά λεπτά, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφασή μας και σε συνεννόηση με τη δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, η Πλατεία Αγίου Ιωάννου εκ των οδών Αγίου Ιωάννου, Ελβετίας και Τασσοπούλου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί και μέχρι νεοτέρας.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2W7SIyz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη