Μάντζιος: «Τον πρώτο λόγο η Λαμία, σπίτι μου ο Πανιώνιος» (audio)


Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον Alpha 98,9 για τη φετινή… ευρωπαϊκή πορεία της Λαμίας, το μέλλον του στην ομάδα, την κατάσταση στον Πανιώνιο, αλλά και για το γεγονός πως στο εξωτερικό δεν έχουν σε υπόληψη το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή «δεν ξέρω αν έχει πιάσει πάτο, αλλά είναι πολύ χαμηλά».

Ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος μίλησε στην εκπομπή «OnsportsFM» στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 για την προετοιμασία της ομάδας του για τα play out και τις ιδιαιτερότητες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Λαμίας και το μέλλον του: «Από τη στιγμή που ήρθαμε κάναμε πορεία για να βγούμε στο Europa League. Στις λεπτομέρειες δεν είμαστε στα play offs. Στα ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά θα τσεκάρουμε και κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής» τόνισε και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, αλλά δεν έχουμε τίποτα δεδομένο.  Όλα θα εξαρτηθούν  από τι θέλει η κάθε πλευρά. Είχαμε άριστη συνεργασία και σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει η Λαμία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως «στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο να πάει ένας Έλληνας προπονητής γιατί δεν έχουν σε υπόληψη το ποδόσφαιρό μας. Κάθε χρόνο το ποδόσφαιρό μας είναι και χειρότερο. Δεν ξέρω αν έχουμε πιάσει πάτο, αλλά είμαστε χαμηλά».


Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές του Πανιωνίου τόνισε: «Ποδοσφαιρικά είναι το σπίτι μου ο Πανιώνιος, έχουν γίνει αρκετά λάθη, το πρόβλημα είναι κυρίως οικονομικό».

Για να καταλήξει σχετικά με τη μάχη στην κορυφή: «Νομίζω ότι φέτος το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός».

Ακούστε αναλυτικά  όσα είπε ο Άκης Μάντζιος


www.onsports.gr
Από το Blogger.