Παναγιώτης Ιακωβής: Ο τοξικός Συνδικαλισμός ως Στρατός Κατοχής


Ο τοξικός Συνδικαλισμός ως Στρατός Κατοχής
____________

Γιατροί συνδικαλιστές με καριέρα στα ανώτατα κλιμάκια, οργανώνουν ημερίδες Ομοιοπαθητικής. Φοιτητές συνδικαλιστές παίρνουν το πτυχίο ακόπιαστα. Παλαιότερα, συνδικαλιστές κατέβαζαν διακόπτες και βύθιζαν στο σκοτάδι τις ζωές μας. Τώρα, κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους να κρατήσουν κλειστή την κοινωνία, την Παιδεία και τις δουλειές. Συνδικαλιστές αρνούνται δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη στα χειμαζόμενα Σχολεία της Μαγνησίας. Πανεπιστημιακοί συνδικαλιστές, επιζητούσαν να εκτροχιάσουν ολόκληρη την προσπάθεια της Πατρίδας μπροστά στην Επιδημία. Άλλοι συνδικαλιστές δεν έχουν εργαστεί χρόνια τώρα. Γνωστοί συνδικαλιστές κάνουν καριέρα στα υπουργικά γραφεία που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ελέγχουν. Ελάχιστοι συνδικαλιστές σταματάνε τη λειτουργία ολόκληρης της Πρωτεύουσας. Οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ "μετράνε νεκρούς" χωρίς να υπάρχουν. Οι συνδικαλιστές του ΜΕΤΡΟ σταματάνε κάθε μετακίνηση ανερυθρίαστα. Παλαιότερα, κατέβαζαν τα παντελόνια όσων συναδέλφων τους διαφωνούσαν με τις απόψεις τους. Άλλοι πάλι, θέλουν τους Καλλιτέχνες "Εργάτες της Τέχνης".Στρατευμένους. Με το ζόρι να αποδώσουν ταξικό πρόσημο στην Τέχνη.

Στρατιωτικοί συνδικαλιστές θέλουν μόνο στρατηγούς για Προέδρους τους, για να είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να εκτελούν με ακρίβεια τις κάμψεις οσφύος.

Ατελείωτα τα παραδείγματα του τοξικού συνδικαλισμού. Από τα πλέον σαθρά "θεμέλια" της Ελληνικής κοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη