ΟΑΕΔ: Ξεκινούν πάλι οι δράσεις κατάρτισης

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν πάλι οι δράσεις κατάρτισης
Επαναλειτουργία Δράσεων Κατάρτισης του Πιλοτικού Προγράμματος Ελευσίνας απο τον ΟΑΕΔ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης στις 30 Απριλίου του ΟΑΕΔ για τη σταδιακή επαναλειτουργία των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Οργανισμού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε τη σταδιακή επαναλειτουργία των δράσεων κατάρτισης του Πιλοτικού Προγράμματος Ελευσίνας, ως εξής:

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου, για όσες επιχειρήσεις προβλέπεται να επαναλειτουργήσουν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης. Όσοι ωφελούμενοι του ΟΑΕΔ έχουν ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση θα μπορούν μετά τις 18 Μαΐου να συνεχίσουν την διαδικασία πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Η θεωρητική κατάρτιση θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου. Θα ισχύει ο περιορισμός των 15 ατόμων ανά τμήμα, με τουλάχιστον 1.5 μέτρο ενδιάμεση απόσταση.

Σε όλες τις δομές πρακτικής άσκησης και θεωρητικής κατάρτισης θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που ανακοινώνονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.



via Ειδησεις https://ift.tt/2zdEzql
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη