Πάνος Φώσκολος: Παρών ο Δήμος μας στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης


Παρών ο Δήμος μας στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Ο Υφυπ. τόνισε ότι την τρέχουσα εβδομάδα οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν αυστηρά ΜΟΝΟ για την Προολυμπιακή Ομάδα, τις ΠΑΕ & συγκεκριμένα ατομικά αθλήματα με αυστηρά πρωτόκολλα της Επιτροπής & των Ομοσπονδιών τους. Οι λοιποί αθλητές & οι δημότες πρέπει να αναμένουν σε επόμενη φάση & για την ασφάλειά τους.

Στην παρέμβασή μου τόνισα τη σπουδαιότητα τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων απ' όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να μην δημιουργούνται κίνδυνοι & αθέμιτοι ανταγωνισμοί. Ο Δήμος μας εφαρμόζοντας πιστά τις ΚΥΑ & τις οδηγίες λειτούργησε υπεύθυνα και γι αυτό δεν είχε κρούσματα.

Επεσήμανα την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών & Σωμάτων Ασφαλείας. Το μέλλον αυτών των νέων δεν μπορεί να περιμένει & οι εξετάσεις τους στα αγωνίσματα δεν έχουν αναβληθεί όπως άλλες διοργανώσεις.

Ο Υφυπουργός σημείωσε ότι το θέμα απασχολεί την Επιτροπή & εξετάζεται άμεσα & τόνισε την ανάγκη να ακαλουθηθούν πιστά τα βήματα που θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανέλθουμε στις αθλητικές δραστηριότητες υγιείς, το συντομότερο !

Ευχαριστούμε τους Λευτέρη Αυγενάκη, Γιώργο Μαυρωτά & General Secretariat of Sports για την αμεσότητα & την πληροφόρηση.

#μένουμε_υγιείς #λειτουργούμε_υπεύθυνα

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη