Πάνος Φώσκολος: Παρών ο Δήμος μας στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης


Παρών ο Δήμος μας στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Ο Υφυπ. τόνισε ότι την τρέχουσα εβδομάδα οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν αυστηρά ΜΟΝΟ για την Προολυμπιακή Ομάδα, τις ΠΑΕ & συγκεκριμένα ατομικά αθλήματα με αυστηρά πρωτόκολλα της Επιτροπής & των Ομοσπονδιών τους. Οι λοιποί αθλητές & οι δημότες πρέπει να αναμένουν σε επόμενη φάση & για την ασφάλειά τους.

Στην παρέμβασή μου τόνισα τη σπουδαιότητα τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων απ' όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να μην δημιουργούνται κίνδυνοι & αθέμιτοι ανταγωνισμοί. Ο Δήμος μας εφαρμόζοντας πιστά τις ΚΥΑ & τις οδηγίες λειτούργησε υπεύθυνα και γι αυτό δεν είχε κρούσματα.

Επεσήμανα την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών & Σωμάτων Ασφαλείας. Το μέλλον αυτών των νέων δεν μπορεί να περιμένει & οι εξετάσεις τους στα αγωνίσματα δεν έχουν αναβληθεί όπως άλλες διοργανώσεις.

Ο Υφυπουργός σημείωσε ότι το θέμα απασχολεί την Επιτροπή & εξετάζεται άμεσα & τόνισε την ανάγκη να ακαλουθηθούν πιστά τα βήματα που θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανέλθουμε στις αθλητικές δραστηριότητες υγιείς, το συντομότερο !

Ευχαριστούμε τους Λευτέρη Αυγενάκη, Γιώργο Μαυρωτά & General Secretariat of Sports για την αμεσότητα & την πληροφόρηση.

#μένουμε_υγιείς #λειτουργούμε_υπεύθυνα

Από το Blogger.