Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στη Λήμνο

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στη Λήμνο

Θέματα όπως η λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2020,  συζητήθηκαν,  σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λήμνου. Το συντονιστικό συνεδρίασε υπό τον Δήμαρχο Λήμνου  Δημήτρη Μαρινάκη, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου-Βορείου Αιγαίου και Κρήτης Υποστράτηγου Ιωάννη Σταμούλη και του Περιφερειακού Διευθυντή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου.
Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης, θέματα συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων και κάλυψης των αναγκών σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και αναγκαίων παρεμβάσεων, καθώς και ευρύτερα ζητήματα πολιτικής προστασίας, μετά και την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, ενώ δόθηκαν κατευθύνσεις σε τοπικό επίπεδο.

The post Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στη Λήμνο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2T0vuZg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη