Πολάκης: Δεν έβρισα τη Σία Κοσιώνη - Έκανα χοντρό τρολάρισμα

Πολάκης: Δεν έβρισα τη Σία Κοσιώνη - Έκανα χοντρό τρολάρισμα

Στην πρόσφατη κόντρα με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Για την πρόσφατη κόντρα με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε: «Δεν έβρισα την Κοσιώνη. Την δούλεψα. Της έκανα χοντρό τρολάρισμα. Οι δείκτες για τα τεστ ανά κρούσμα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ επιστημονικά δεν λέει απολύτως τίποτα και αυτό με εκνεύρισε υπερβολικά. Είμαστε από τις χώρες που έχουν κάνει τα λιγότερα τεστ. Άρα ψεύδονται και ψεύδονται συνειδητά. Προέρχομαι από μια περιοχή που σέβεται τις γυναίκες. Εγώ δεν απευθύνθηκα στη γυναίκα αλλά στην παρουσιάστρια που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Για την σχέση του με τους δημοσιογράφους ο Παύλος Πολάκης είπε: «Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους και είναι σαφές αυτό. Στα Σφακιά λέμε στον καλό καλύτερα, στον κακό χειρότερα», ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε περίοδος που δεχόταν απειλές για τη ζωή του. «Έπαιρναν τη γυναίκα μου τηλέφωνο και της έλεγαν πως θα σου στείλουμε τον άνδρα σου χωρίς κεφάλι. Έπαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας. Η στήριξη αυτής της οικογένειας, μου δίνουν τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω».

«Καλός επιστήμονας ο Τσιόδρας»

Σε ό,τι αφορά στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κρίση του κορονοϊού, ανέφερε: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα με την πανδημία. Διαφωνώ με κάποια από αυτά που έχει πει ο Σωτήρης Τσιόδρας (όπως για παράδειγμα με τις μάσκες) αλλά είναι ένας καλός επιστήμονας. Εγώ δεν θα τον έβαζα επικεφαλής της επιτροπής. Είναι καλός αλλά δεν είναι ο μοναδικός λοιμοξιωλόγος της χώρας».


Ειδησεις https://ift.tt/36N9Cq0
Νεότερη Παλαιότερη