Μπραντ Πιτ: Τι τρέχει με τη... γειτόνισσα; - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως ο Μπραντ Πιτ δεν είναι μόνος αυτήν τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, καθώς βρίσκει πολύ... ενδιαφέρουσα την παρέα της γειτόνισσάς του, της σταρ του "Arrested Development", Άλια Σόουκατ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να φεύγει από το σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα. Η Άλια μένει μόλις δέκα λεπτά μακριά και συχνά πηγαίνει στην έπαυλη του Μπραντ όπου παραγγέλνουν πίτσες ή μπέργκερ, περνούν πολύ χρόνο μαζί και απολαμβάνουν βόλτες μέχρι την παραλία με τα πολυτελή αυτοκίνητα του 56χρονου σταρ.

Φέρεται η Άλια να στηρίζει πολύ τον Μπραντ και να τον εμπνέει στο καλλιτεχνικό του έργο βοηθώντας τον καθώς είναι γνώστης. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2019 μέσω κοινών γνωστών. Άρχισαν να βλέπονται συνεχώς πηγαίνοντας μαζί σε εκθέσεις Έργων Τέχνης, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχουν θεαθεί και σε εστιατόρια. Σύμφωνα με πηγή, όλα είναι πολύ ηρεμα και φυσικά ανάμεσά τους. Βρίσκεται στο πλευρό του στο στούντιό του και τον βοηθά να υλοποιήσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και το αντίθετο.

Πάντως, ο Πιτ αστειεύεται ότι μετά τον χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί, η οποία σημειωτέον κατοικεί μόλις πέντε λεπτά μακριά από την έπαυλή του, είναι μόνος και αστειεύεται ότι το γεγονός ότι κέρδισε βραβεία ενίσχυσε το προφίλ του στο Tinder. Αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν αστείο. Βέβαια, το να είναι μόνος του εδώ και τέσσερα χρόνια δεν είναι και τόσο πιστευτό, καθώς είναι γνωστός γυναικοκατακτητής. Πριν γίνει διάσημος είχε σχέσεις με την Κιμ Χούμπαρντ και τη Σάρα Χαρτ. Ακολούθησαν οι Ρόμπιν Γκίβενς. Σινίτα, Σαλίν ΜακΚολ, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Τζιλ Σουέλεν, Ελιζαμπεθ Ντέιλι και Τζουλιέτ Λιούις. Συνέχισε με τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Ττζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Τζολί.



via Press24.gr https://ift.tt/2yrXKwW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη