Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Τα τραγούδια, οι συνεργασίες και η ιστορία της ζωής του

Τον Χρήστο Νικολόπουλο υποδέχθηκε στο "Ενώπιος Ενωπίω" της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μία μοναδική εξομολόγηση. Η λαμπρή πορεία του καταξιωμένου συνθέτη μέσα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Τα τραγούδια του που ερμήνευσαν οι πιο σπουδαίες φωνές, η κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη και η ιστορία της ζωής του.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Α' μέρος

Β' μέρος

Γ' μέρος

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Μερικά από τα πλέον γνωστά τραγούδια είναι τα: «Νυχτερίδες και αράχνες» (1968), «Απόψε σ' έχω στην αγκαλιά μου» (1968), «Αγριολούλουδο» (1972), «Νύχτα στάσου» (1975), «Υπάρχω» (1975), «Στο σταυροδρόμι» (1977), «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει», «Παίξε Χρήστο επειγόντως», «Οι νταλίκες», «Όλοι δικοί μας ήμαστε», «Ο Σαλονικιός», «Αγάπη όλο ζήλια», «Το βραδάκι», «Συλλαβιστά - ­Ψιθυριστά», «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς», «Η νύχτα θέλει έρωτα», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές» κ.α



via Press24.gr https://ift.tt/3fePAbL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη