«Λίφτινγκ» στον δρόμο από Σαραντάπορο Ελασσόνας έως Σέρβια Κοζάνης

«Λίφτινγκ» στον δρόμο από Σαραντάπορο Ελασσόνας έως Σέρβια Κοζάνης

Το οδικό τμήμα Σαραντάπορο – Σέρβια στα όρια του νομού Λάρισας στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Ένα ακόμη έργο που βελτιώνει την οδική ασφάλεια στην Ελασσόνα ξεκινά. Υπογράψαμε τη σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος από το Σαραντάπορο έως Σέρβια στα όρια του ν. Λάρισας. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος προκειμένου να διευκολύνουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Είναι έργο χρήσιμο καθώς το Υπουργείο Υποδομών καθυστερεί την ολοκλήρωση των μελετών για την ανακατασκευή της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης. Μέχρι τότε εμείς συντηρούμε το υπάρχον δίκτυο ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.
Οι εργασίες που προβλέπονται είναι:
-συντήρηση της υποδομής και ενίσχυση –καθαρισμός των τεχνικών της οδού, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες φθορές και απαιτείται άμεση παρέμβαση
-αποκατάσταση της οδοστρωσίας και των ασφαλτικών στρώσεων που υπέστησαν βλάβη
-σήμανση και ασφάλιση των επικίνδυνων θέσεων

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2T3eq4J
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη