Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία τη Δευτέρα

Από παλαιότερη κινητοποίηση αγροτών στη Λαμία

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία, τη Δευτέρα 1 Ιούνη και στις 11 π.μ., καλεί ο Αγροτικός Σύλλογος Ανθήλης, ζητώντας την άμεση καταβολή της συνδεδεμένης επιδότησης βαμβακιού.

Δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις για το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους βαμβακοπαραγωγούς της περιοχής που βρίσκονται εκτός συνδεδεμένης, εξαιτίας των αποτελεσμάτων της τηλεπισκόπησης, ο Αγροτικός Σύλλογος Ανθήλης σε ανακοίνωσή του εκφράζει για μια ακόμη φορά την έντονη διαμαρτυρία του και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τη συνδεδεμένη επιδότηση βαμβακιού, σημειώνοντας ότι παρά τα λόγια συμπαράστασης και κατανόησης από τους φορείς που απευθύνθηκαν, δεν έχει ακόμη δοθεί συγκεκριμένη λύση.

«Είναι βέβαιο ότι πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε ήδη αυτή τη στιγμή να μπούμε στην παραγωγή για τη νέα καλλιεργητική περίοδο. δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας προς τις τράπεζες, στην απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών, στην αγορά των αναγκαίων εφοδίων από τα καταστήματα αγροτικών προϊόντων και ταυτόχρονα δυσκολευόμαστε ακόμη περισσότερο να ανταποκριθούμε στην ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών οικογενειών μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Σημειώνει επίσης ότι «επειδή πλέον έχει εξαντληθεί η όποια υπομονή μας και επειδή δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά τον δρόμο του αγώνα, καλούμε όλους τους αγρότες της Ανθήλης, αλλά και των άλλων χωριών, σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και στις 11 το πρωί».

www.902.gr
Νεότερη Παλαιότερη