Συζήτηση στο Επιμελητήριο για τα μέτρα της κυβέρνησης

Συζήτηση στο Επιμελητήριο για τα μέτρα της κυβέρνησης

Συζήτηση πάνω στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και συντονισμός δράσεων των τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την κρίση της πανδημίας στον τομέα του τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Τη συνάντηση συγκαλεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, σημειώνοντας ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον covid-19.

Έχουν κληθεί να πάρουν μέρος, ο περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, οι Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, ο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η ΟΕΒΕΝΗ, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και  Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ο Σύνδεσμος Επισιτισμού και Εστίασης.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bTwlBx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη