Χρηματοδότηση για την πλατεία της Σητείας

Χρηματοδότηση για την πλατεία της Σητείας

Τη μελέτη για την κατασκευή του έργου που αφορά στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Σητείας αλλά και της παλιάς πόλης, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, με το δήμαρχο, Γιώργο Ζερβάκη.

Το σημαντικό έργο για την πόλη της Σητείας, έχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις με το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα συζητήθηκε και το αίτημα της τοπικής κοινότητας Σκοπής για την κατασκευή ενός γηπέδου 5Χ5, που θα αξιοποιηθεί και θα ωφελήσει τον μεγάλο πληθυσμό νεολαίας στη περιοχή. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί τόσο από την Περιφέρεια Κρήτης όσο και από τον Δήμο Σητείας.

Ο Δήμαρχος Σητείας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία και τη στήριξη στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bUngs8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη