Δήμαρχος Τρίπολης: «Να προσέχουμε, αλλά και να στηρίζουμε την τοπική αγορά»

Δήμαρχος Τρίπολης: «Να προσέχουμε, αλλά και να στηρίζουμε την τοπική αγορά»

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων της πόλης, Αγίων Νεομαρτύρων, Δημητρίου και Παύλου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Μετά την υπαίθρια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην Πλατεία Άρεως, ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες και υπογράμμισε ότι φέτος είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

«Να έχουμε αισιοδοξία, περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά τα αποτελέσματα ως τώρα είναι εξαιρετικά και ειδικά εδώ στην Τρίπολη που δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Να συνεχίσουμε να προσέχουμε, να ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι όλοι οι συμπολίτες μας να στηρίξουν την τοπική αγορά, ώστε και από την οικονομική κρίση να βγούμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

πηγή είδησης και πηγή εσωτ. φωτό: www.tripolis.gr
κεντρ. φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Zptuhf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη