Διανομή υγειονομικού υλικού σε σχολεία Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων


Υγειονομικό υλικό, μάσκες και συσκευασίες αντισηπτικών, διένειμε σήμερα, ο Δήμος Λεβαδέων σε όλα τα σχολεία Β'θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κατόπιν συνεννόησης με το Δ/ντη Β'θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Αλέξανδρο Καρκάνα. Το υγειονομικό υλικό, που διατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προς χρήση των μαθητών θα συμβάλει, ώστε η επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες και η έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.
Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται ότι "η επιστροφή στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει με μικρά βήματα και με πλήρη εφαρμογή των προληπτικών μέτρων, όπως αυτά καθορίζονται από την επιστημονική κοινότητα, ώστε αυτή η επιστροφή να είναι μόνιμη".
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε, όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν ώστε να προστατευτεί η σχολική κοινότητα από τον κορωνοϊό και ευχήθηκε  στους μαθητές και τους  εκπαιδευτικούς δημιουργική και κυρίως ασφαλή επανέναρξη των μαθημάτων.
 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2We0VBv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη