Άγρια δολοφονία Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Αυστραλία - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Άγρια δολοφονία Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Αυστραλία - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην Αυστραλία, βρέθηκε ένας 39χρονος Ελληνοκύπριος που είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια από την Κύπρο.

 Ο Κυριάκος Κούρτης (Kevin Kourtis) πέθανε από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε όταν ομάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων εισέβαλε στο σπίτι του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δράστες, που φέρεται να είναι άτομα νεαρής ηλικίας, πιστεύεται ότι φορούσαν μάσκες, βάσει των στοιχείων που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ. Παράλληλα, μία 43χρονη γυναίκα που ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, δεν τραυματίστηκε.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει δύο ανήλικους, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία του 39χρονου και συνεχίζει τις έρευνες για τους άλλους δράστες της δολοφονίας.

Οι συλληφθέντες είναι ήδη αντιμέτωποι με κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας. Επιπλέον, εξετάζεται και το εάν το θύμα γνώριζε τους δολοφόνους.

Αστυνομικός, μιλώντας σε αυστραλέζικα ΜΜΕ, σημείωσε πως ερευνάται εάν η επίθεση ήταν στοχευμένη και το θύμα γνώριζε τους δράστες, ενώ συγγενικό πρόσωπο του 39χρονου, με ανάρτησή στο Facebook, σημειώνει πως ο θάνατος του έχει βυθίσει την οικογένεια στο πένθος.

«Ο Κυριάκος είχε πολύ καλή καρδιά και δεν άξιζε ένα τόσο τραγικό τέλος στη ζωή του. Θα μας λείψει πολύ και θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Φίλοι του τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο άνθρωπο που αγαπούσε να μένει σπίτι και να περνά χρόνο με φίλους. «Δεν του άρεσαν τα πάρτι, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος».

Η οικογένεια του αποθανόντος συγκεντρώνει χρήματα για να μπορέσει να μεταφέρει τη σορό του 39χρονο στην Κύπρο για να ταφεί σε πάτριο έδαφος.

Ειδησεις https://ift.tt/2LY7BxG
Από το Blogger.