Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΡΤ έστειλε ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Λαυρέντιος Γ. Δελλασούδας



Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΡΤ ,έστειλε ο Ομότιμος Καθηγητής Λαυρέντιος Γ. Δελλασούδας ( μεταξύ άλλων και συνεργάτης του meallamatia.gr, της μοναδικής, πλήρως προσβάσιμης για κάθε χρήστη, διαδραστικής, κοινωνικής πύλης ενημέρωσης στην Ελλάδα) για την πρωτοβουλία μετάδοσης των Ιερών Ακολουθιών από τη Δημόσια Τηλεόραση με παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Παράλληλα, του έστειλε απόσπασμα από τα αποτελέσματα του Ερευνητικού Προγράμματός του «ΘPHΣKEYTIKH AΓΩΓH KAI KOINΩNIKH ENTAΞH ATOMΩN ME EIΔIKEΣ ANAΓKEΣ" που αναφέρεται σε προ 25ετίας πρότασή του για την υπόψη μεθόδευση σε μια γενικευμένη μορφή εφαρμογής της.

Το meallamatia.gr , συγχαίροντας παράλληλα την ΕΡΤ αλλά και τον καθηγητή Δελλασούδα, δημοσιεύει την επιστολή του κ. καθηγητού εδώ...



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2ylLCgX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη