Σύλληψη καλλιεργητή ναρκωτικών στο Καρπενήσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, συνέλαβαν ημεδαπό χθες το πρωί στο Καρπενήσι, κατηγορούμενο για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής, σε χώρους του οποίου ο ανωτέρω, καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και τη στιγμή που εκείνος προσέγγισε το σημείο, για την περιποίηση-πότισμα των φυτών, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.

Βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

Στο ανενεργό εργοστάσιο και συγκεκριμένα στην ταράτσα και σε παρακείμενο χώρο αυτού, 15 φυτά κάνναβης, τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε πλαστικά δοχεία, αποξηραμένο φυτό κάνναβης & πλαστικά δοχεία με νερό.

Σε ειδική κρύπτη, κάτω από το κάθισμα του οδηγού, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, 3 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 156 σπόρους κάνναβης.

Σε χώρο που διέμενε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2WnYGLH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη