Χαρδαλιάς: Τις επόμενες μέρες όλες οι αποφάσεις για το άνοιγμα των κατασκηνώσεων

Χαρδαλιάς: Τις επόμενες μέρες όλες οι αποφάσεις για το άνοιγμα των κατασκηνώσεων

Από τη Δευτέρα 25 Μαϊου επιτρέπεται η απόφαση από και προς τα νησιά, ενώ ανοίγουν και οι χώροι εστίασης, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

 Όπως τόνισε, τη Δευτέρα αναμένονται και οι ανακοινώσεις για τα δημοτικά και νηπιαγωγεία. Τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και οι βρεφονηπιακοί θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις για τα δημοτικά και νηπιαγωγεία. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Την 1η Ιουλίου, θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση των ταξιδιών προς τη χώρα, αν και θα υπάρξουν εξαιρέσεις για κάποιες χώρες, υπογράμμισε. Δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία, καθώς θα υπάρξουν ενδελεχείς δειγματοληψίες και έλεγχοι, πρόσθεσε.

Σχετικά με τις πτήσεις, συνεχίζεται η υφιστάμενη διαδικασία έως και τις 21 Μαϊου, με τα δεδομένα να δείχνουν σχεδόν «εξαφάνιση» των εισερχομένων κρουσμάτων.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επικαλέσθηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για μεταφορές, τουρισμό, καταλύματα προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία.

Το σχέδιο επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού προβλέπει και πρόσθετες παρεμβάσεις και λεπτομερώς και αναλυτικά τα σενάρια πρόσβασης στις δομές υγείας και τις επιβεβλημένες ενέργειες, πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.



via Ειδησεις https://ift.tt/2TuQAPM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη