Βάντερσον: «Να κλείσω την καριέρα μου εδώ»


Αγωνίζεται στην Ελλάδα οκτώ χρόνια με ένα… διάλειμμα. Πρωτοήρθε στη χώρα μας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, επέστρεψε μετά από μία τριετία για τον Πλατανιά και τώρα παίζει στη Λαμία. Ο Βάντερσον δεν κρύβει πόσο ικανοποιημένος είναι από όσα έχει βρει εδώ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του εδώ, όπως δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάτερσον Σκαρντοβέλι στην ΕΡΤ:

Για το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι: «Εντάξει δεν ήταν εύκολο αλλά προσπαθούσαμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παίζοντας με τα παιδιά μας».

Για τις προπονήσεις: «Προπονούμασταν από το σπίτι. Έχουμε το ατομικό πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Βγαίναμε έξω μόνο για τρέξιμο, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνούσαμε εδώ, μέσα στο σπίτι.»

Για το αν είναι έτοιμος και για Μαραθώνιο: «Ναι (σ.σ γέλια). Για Μαραθώνιο είμαστε τέλεια!».

Για τον αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή: «Εντάξει βαθμολογικά είμαστε σε καλή θέση, είμαστε κοντά στην παραμονή αλλά η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Πώς θα είναι η επιστροφή μετά την καραντίνα:«Το θέμα  που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δούμε πως θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί πάλι. Ήταν μεγάλη η αποχή αλλά πρέπει να είμαστε όλοι να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε τελικά η όχι τα play out».

Για τον τι τον κρατάει στην Ελλάδα: «Το πρώτο είναι η ευκαιρία να παίζω εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου. Ο κόσμος, η χώρα, η φιλοσοφία, είμαστε σαν αδέρφια».

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη Λαμία: «Είμαι 8 χρόνια στην χώρα, ελπίζω να γίνουν και περισσότερα και μετά από χρόνια θα ήταν φανταστικό να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Θα το ήθελα πολύ!».

Για την Βραζιλία: «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Βραζιλία. Έχει πολλά κρούσματα και πιστεύω θα γίνουν και περισσότερα. Είναι δύσκολα και θέλει προσοχή από όλους».

Από το Blogger.