Συνάντηση της ΕΕ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου

 

Συνάντηση της ΕΕ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου, Άμεση και ουσιαστική ήταν η συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων , καταθέσαμε ολα τα αιτήματα που μας είχαν υποβάλλει οι ομάδες του Δήμου Θηβαίων , ο Δήμαρχο μας ενημέρωσε για τα γήπεδα που πρόκειται να βελτιωθούν και θα γίνει αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα και τα γήπεδα ειναι, Πλαταιών, Καπαρελίου, Βαγίων, Δομβραίνας .

Μας ενημέρωσε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Θήβας και ότι σύντομα θα δοθεί στις ομάδες με νεο χλοοτάπητα. Για την κατασκευή δυο ακόμη γηπέδων στο Μελισσοχώρι
και στα Χώστια τα οποία έχουν εγκριθεί και συντομα θα δημοπρατηθούν., Σκέψεις του Δημάρχου κ. Αναστασίου που βλέπει οτι δεν φτάνουν οι χώροι άθλησης των ομάδων της Θήβας , να κατασκευαστεί ακόμη ενα γήπεδό στο άμεσο μέλλον στην Πόλη της Θήβας . Σε ερώτηση μας για το γήπεδό του Αμπελοχωρίου που βρίσκεται σε αδράνεια , μας απάντησε οτι ειναι δύσκολο να κατασκευαστούν αποδυτήρια καθώς δεν υπάρχουν χώροι εκτός του αγωνιστικού χώρου για να κατασκευαστούν. Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο να βοηθήσει Οικονομικά τις ομαδες αφού η επανεκκίνηση τους θα είναι πολύ δύσκολη ,μας υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει όλες τις δυνάμεις και με οτι είναι δυνατόν να βοηθήσει τις ομαδες. Στην συζήτηση ήταν παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι κ.Τασος Καμουτσης και Κώστας ΓΕΩΡΓΊΟΥ, δυο εξαιρετικοί παράγοντες του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου με πολλά χρόνια προσφοράς στις ομάδες τους συμμετείχαν και δύο Προεδροι ο Οδυσσέας Μασοκώστας " Δοξα Μουρικίου και ο Δημήτρης Μακρής ""Ιωνικος Αστέρας 2005 ' Ο κ. Αναστασίου Δήμαρχος Θηβαίων γνώριζε οτι αφορά τους αθλητικούς χώρους και τις ομάδες και η Διάθεση να βοηθήσει φάνηκε σε όλη την εξέλιξη της συζήτησης , αφού παρα πολλά Χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής και καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Εμείς ως ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ θα είμαστε δίπλα του σε αυτούς τους δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς . Του ζητήσαμε να Είμαστε σε άμεση επαφή και επικοινωνία προκειμένου ολοι μαζί να βοηθήσουμε !!

ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2yE4IPq
Νεότερη Παλαιότερη