Θανάσης Ζεκεντές: Σήμερα πρώτη ημέρα αντιπυρικής περιόδου εκδηλώθηκε φωτιά σε δύσβατη πλάγια στο Γουλέμι του Δήμου Λοκρών


Σήμερα πρώτη ημέρα αντιπυρικής περιόδου εκδηλώθηκε φωτιά σε δύσβατη πλάγια στο Γουλέμι του Δήμου Λοκρών. Η κατάσβεση γίνεται από μεγάλη πυροσβεστική δύναμη με πεζοπόρα και οχήματα από πολλές περιοχές. Την κατάσβεση επικουρούν υδροφόρες του Δήμου Λοκρών. Η κατάσβεση συντονίζεται από τους Πυράρχους Α. Μίχα και Α. Μωράτη.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Νίκος Παπαγρηγορίου, Πρόεδροι Τοπικών Διαμερισμάτων της περιοχής, ο Δασάρχης Αταλάντης Γιάννης Πατούλης, ισχυρή Αστυνομική δύναμη κ.α.

Οι άνεμοι εμποδίζουν το έργο της πλήρους κατάσβεσης και απαιτούν την παραμονή της πυροσβεστικής δύναμης στο σημείο της πυρκαγιάς.

Ευχαριστούμε όλους όσους επιχείρησαν και επιχειρούν.

Επειδή τις επόμενες δύο ημέρες αναμένονται ισχυροί άνεμοι καλώ όλους τους Δημότες Λοκρών να είναι προσεκτικοί για να αποφύγουμε τον κίνδυνο φωτιάς.


















Νεότερη Παλαιότερη