Eurogroup: Δάνεια από ESM χωρίς μνημόνια στις χώρες που έχουν πληγεί από κορονοϊό - Τι προβλέπει η συμφωνία

Σε συμφωνία για την παροχή φθηνών πιστοληπτικών γραμμών, που θα μπορούν να αντληθούν μέχρι τα τέλη του 2022, από τις χώρες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης.
Οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ευρωζώνης έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος του 2022 προκειμένου να αξιoποιήσουν τα φθηνά πιστωτικά όρια, προκειμένου να πληρώσουν δαπάνες που σχετίζονται με την υγειονομική κρίση του κορονοϊού, όπως συμφώνησε το Eurogroup, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή.
Στη συνέχεια, οι χώρες που προσφεύγουν στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας θα έχουν χρονικό περιθώριο 10 ετών προκειμένου να αποπληρώσουν τα δάνεια, όπως προβλέπει η προκαταρκτική συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι υπουργοί, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη. Οι ηγέτες τους ζήτησαν να είναι έτοιμα τα πιστωτικά όρια μέχρι την 1η Ιουνίου.
Όταν οι υπουργοί ολοκληρώσουν τις νομικές διατυπώσεις, τότε ο ESM θα μπορούσε να προσφέρει έως και το 2% της ετήσιας οικονομικής παραγωγής μιας χώρας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να παρακολουθεί πώς δαπανώνται τα χρήματα. «Δεν υπάρχουν άλλοι όροι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο μετά την τηλεδιάσκεψη.
Από την πλευρά του, ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών χαιρέτισε τη συμφωνία να μην επιβληθούν προϋποθέσεις, όπως οικονομικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις, για τη χορήγηση των δανείων.
Υπενθυμίζεται πως η προοπτική επιβολής τέτοιων όρων, όπως και η αντίθεση ευρωπαίων ηγετών στην έκδοση κορονο-ομολόγων, είχαν προκαλέσει την οργή της Ρώμης, που επλήγη σφοδρά από τον κορονοϊό.
Οι φθηνές πιστοληπτικές γραμμές αποτελούν μέρος ενός οικονομικού πακέτου 540 δισεκατομμυρίων ευρώ, που στοχεύει στην προστασία των κυβερνήσεων, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.
Όλες οι χώρες της ευρωζώνης κρίθηκαν επιλέξιμες 
Όπως δήλωσαν ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πάολο Τζεντιλόνι, και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μετά τη συνεδρίαση, τα δάνεια αυτά θα φθάνουν έως το 2% του ΑΕΠ κάθε χώρας, θα έχουν 10ετή διάρκεια και σχεδόν μηδενικό επιτόκιο με τα σημερινά δεδομένα στις αγορές, ενώ μοναδικός όρος για τη χορήγησή τους θα είναι να χρηματοδοτούν υγειονομικές δαπάνες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον κορονοΪό. Οι αιτήσεις για τη λήψη αυτών των πιστωτικών γραμμών μπορεί να γίνει έως το τέλος του 2022.
Ο επικεφαλής του ESM είπε ότι υπήρξε συμφωνία για το ποιες δαπάνες θα μπορούν να καλυφθούν και ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, ενώ πρόσθεσε ότι σε μία εβδομάδα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του ESM για να εγκρίνει τη συμφωνία του Eurogroup. O κ. Τζεντιλόνι τόνισε ότι η εποπτεία των χωρών για τα δάνεια αυτά θα αφορά μόνο τη σωστή χρήση τους. Όλες οι χώρες της ευρωζώνης, είπε ο Επίτροπος, κρίθηκαν επιλέξιμες για τη χορήγηση των πιστωτικών γραμμών του ESM, καθώς όλες θεωρούνται ότι έχουν βιώσιμο χρέος. Σε ανακοίνωση του Eurogoup σημειώνεται ότι τα δάνεια του ESM για την COVID-19 θα έχουν μία προσαύξηση 10 μονάδων βάσης (δηλαδή 0,1% επιπλέον του κόστους που δανείζεται ο ESM από τις αγορές που είναι σήμερα σχεδόν μηδενικό), ενώ θα υπάρχει μία αρχική προμήθεια 25 μονάδων βάσης και μία ετήσια προμήθεια 0,5 μονάδων βάσης.
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι «σήμερα έγινε μεγάλη πρόοδος για τη διαμόρφωση της πορείας της Ευρώπης προς την ανάκαμψη. Η στήριξη του ESM στην πανδημία - ένα μοναδικό εργαλείο - θα προσφέρει σημαντική βοήθεια σε όλες τις χώρες - μέλη της ευρωζώνης που τη χρειάζονται. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμφωνία στο Eurogroup. «Τώρα, χρειαζόμαστε γρήγορη πρόοδο αναφορικά με τα άλλα εργαλεία για την κρίση: το SURE για τη στήριξη των εργαζομένων και τις εγγυήσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τις εταιρείες», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, στο οποίο συμφώνησαν κατ΄ αρχήν οι ηγέτες της ΕΕ ώστε να υπάρξει μία συντονισμένη ανάκαμψη της ευρωζώνης και να αποφευχθεί μία αύξηση των αποκλίσεων των οικονομιών των χωρών - μελών, ο κ. Τζεντιλόνι είπε ότι θεωρεί πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη. Η Κομισιόν, είπε, εργάζεται αδιάκοπα για αυτή και πρόσθεσε ότι με το Ταμείο Ανάκαμψης θα κινητοποιηθεί πολύ μεγάλο ύψος πόρων. Απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου που έκρινε εν μέρει αντισυνταγματικό το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο πρόεδρος του Eurogroup υπεραμύνθηκε της ανεξαρτησίας της και τόνισε ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία υπερισχύει των εθνικών νομοθεσιών. Ο κ. Σεντένο ρωτήθηκε και για δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο δεν προτίθεται να υποβάλει υποψηφιότητα για μία δεύτερη θητεία στη θέση του επικεφαλής του Eurogroup. Ο ίδιος είπε ότι η θητεία του λήγει τον Ιούλιο και ότι τώρα η προσοχή του είναι στραμμένη μόνο στο έργο που έχει να κάνει.


via Press24.gr https://ift.tt/2znb6ut
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

17 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Είμαι η Ingrid, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα 200.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω της ELENA NINO πιστωτικής επένδυσης και κάθε είδους. εάν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε μέσω email: Elenanino0007@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 ευρώ έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;

    Καλώς ορίσατε όλοι! Η δανειοδοτική μας ικανότητα κυμαίνεται από 2.000 € έως 3.500.000 € με λογικό επιτόκιο 2% με πολύ απλούς και απροβλημάτιστους όρους. Αν ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο email: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (dakany.endre@gmail.com)

    προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σε όλους,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

    Χαιρετισμοί,
    Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
    Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Οργανισμός επενδύσεων κεφαλαίου της Ένωσης.


    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com






















    Γεια σε όλους,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

    Χαιρετισμοί,
    Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
    Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Οργανισμός επενδύσεων κεφαλαίου της Ένωσης.


    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com


























    Γεια σε όλους,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

    Χαιρετισμοί,
    Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
    Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Οργανισμός επενδύσεων κεφαλαίου της Ένωσης.


    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε κάποια έργα ή σχέδια για το μέλλον σας ή των αγαπημένων σας προσώπων. Μη διστάσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να πάρετε ένα δάνειο με επιτόκια 2% διαθέσιμο σε όλους. Στείλτε μας μήνυμα μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; Προσωπικά Δάνεια, Φοιτητικά Δάνεια, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Ακάλυπτα Δάνεια, Επιχειρηματικά Κεφάλαια κ.λπ. Εάν ναι, παρακαλούμε γράψτε μας σήμερα: (richardcosmos5@gmail.com) και λάβετε το δάνειο σήμερα.

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή μέρα

    Είμαι ο Richard Cosmos, ιδιώτης δανειστής. Δίνω δάνεια με επιτόκιο 2% ετησίως και εντός του ποσού των $1000,00 - $500,000,000,00 με 100% Χρηματοδότηση Έργου με εξασφαλισμένα και ακάλυπτα δάνεια. Είμαστε εγγυημένοι ότι παρέχουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανεισμού μας, τα δάνεια μπορούν να διεκπεραιωθούν και να μεταφερθούν κεφάλαια στον δανειολήπτη το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Λειτουργούμε με σαφείς και κατανοητούς όρους και προσφέρουμε δάνεια κάθε είδους σε ενδιαφερόμενους πελάτες, εταιρείες, εταιρείες και κάθε είδους επιχειρηματικούς οργανισμούς, ιδιώτες και επενδυτές ακινήτων. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; χριστουγεννιάτικο δάνειο; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Παρέχουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικό δάνειο; στεγαστικών δανείων? Αγροτικό δάνειο; Δάνεια για την εκπαίδευση; Δάνεια ενοποίησης χρέους; Δάνειο φορτηγών; Δάνειο αυτοκινήτου? Δάνειο ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνειο εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (richardcosmos5@gmail.com)

    προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας, είμαι η Kate που μένω στη Γερμανία

    Ήμουν σε οικονομική κατάσταση και έπρεπε να αγοράσω ένα σπίτι. Προσπάθησα να αναζητήσω ένα δάνειο από διαφορετικές εταιρείες δανείων, ιδιωτικές και εταιρικές, αλλά δεν πέτυχε και οι περισσότερες τράπεζες αρνήθηκαν την πίστωσή μου. Αλλά όπως θα το ήθελε ο Θεός, μου γνώρισαν έναν ιδιώτη δανειστή που μου έδωσε δάνειο 200.000 ευρώ και σήμερα έχω το δικό μου σπίτι και ιδιοκτήτη επιχείρησης και είμαι καλά αυτή τη στιγμή, αν πρέπει να πάτε σε εταιρεία για εξασφάλιση δανείου. χωρίς εξασφαλίσεις, χωρίς πιστωτικό έλεγχο, μόνο επιτόκιο 2% και συνυπογράφον με καλύτερα σχέδια και χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής, επικοινωνήστε με το δάνειο Richard Cosmos, (richardcosmos5@gmail.com). Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος τώρα και αποφάσισα να δώσω στους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και θέλω ο Θεός να τον ευλογεί περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του email του: richardcosmos5@gmail.com

    Διαβάστε τη μαρτυρία μου πώς παίρνω δάνειο από αξιόπιστη εταιρεία.

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χρειάζεσαι δάνειο; Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε email: dakany.endre@gmail.com

    χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικό δάνειο; στεγαστικών δανείων? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων, ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΑΝΕΙΑ. Χρειάζεστε δάνειο για να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση; ? Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (richardcosmos5@gmail.com)

    προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου

    Είμαι γραμματέας ενός διεθνούς χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε δάνεια από 3.000 έως 100.000.000 ευρώ για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που μπορούν να αποπληρώσουν έγκαιρα. Εάν ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη