Στα γήπεδα και με F4 στο ΟΑΚΑ ο πρωταθλητής στο βόλεϊ!

Στα γήπεδα και με F4 στο ΟΑΚΑ ο πρωταθλητής στο βόλεϊ!

Λίγο πριν το αδιέξοδο, ο Παναθηναϊκός πρότεινε να υπάρξει φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ η πρόταση ψηφίστηκε με 9-1 (αρνητικός ο ΠΑΟΚ) και τελικά η Volley League Ανδρών θα κριθεί στα γήπεδα!

Την στιγμή που όλα στο ΔΣ της ΕΣΑΠ έδειχναν πως βρίσκονται σε αδιέξοδο και πηγαίναμε από την μία ψηφοφορία στην άλλη, μια πρόταση του Παναθηναϊκού έδωσε την λύση.

Οι «πράσινοι» δια μέσω του εκπροσώπου τους Παναγιώτη Μπόμη, πρότειναν να γίνει φάιναλ φορ στην Θεσσαλονίκη αρχικά, προκειμένου να υπάρξει τελικά πρωταθλητής στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Με δεδομένο πως υπάρχουν περισσότερες ομάδες από την Αθήνα, η πρόταση άλλαξε για λίγο και έτσι το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Και λέμε θα διεξαχθεί γιατί η σχετική πρόταση ψηφίστηκε από 9 ομάδες με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική που ήταν αρνητική στο θέμα αυτό.

Έτσι με 9-1 θα έχουμε πρωταθλητή στην Volley League Ανδρών στα γήπεδα και μένει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες για το πότε θα έχουμε τις αναμετρήσεις αυτές.

Πηγή: gazzetta.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/36yFP4l
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη