Ryanair: Μειώθηκαν οι επιβάτες κατά 99,6%

photo: pixabay

Σημαντική μείωση της τάξεως του 99,6% κατεγράφη στους επιβάτες της Ryanair τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Αναλυτικά, η Ryanair ανακοίνωσε ότι μετέφερε 40.000 επιβάτες τον Απρίλιο του 2020 συγκριτικά με 13,5 εκατ. που μετέφερε τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Τα στοιχεία έρχονται λίγες μόνο ημέρες αφού η εταιρεία ανακοίνωσε πως προχωρά σε 3.000 απολύσεις.

Γίνεται φανερό πως ο κορονοϊός κυριολεκτικά παρέλυσε τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ryanair δε, ο αριθμός των επιβατών να παραμείνει ελάχιστος τον Μάιο και τον Ιούνιο λόγω των περιορισμών που συνεχίζουν να ισχύουν για τα αεροπορικά ταξίδια. Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία έχει δηλώσει ήδη την αντίθεσή της σε κάποια από τα μέτρα που εξετάζονται για την επόμενη μέρα στις πτήσεις και κυρίως στο γεγονός πως αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει το μεσαίο άδειο κάθισμα, δε θα πραγματοποιούνται πτήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Σχολεία και κορονοϊός: Οι επιφυλάξεις για τα παιδιά

Έρευνα - Ιταλία - Κίνα: Τι έφταιξε και εξαπλώθηκε τόσο ο κορονοϊός στην ευρωπαϊκή χώρα



via Ειδησεις https://ift.tt/3b4MF1R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη