Β.Κικίλιας : Μια νέα εποχή ξημερώνει με στόχο την αναβάθμιση του ΕΣΥ (video)

Β.Κικίλιας : Μια νέα εποχή ξημερώνει με στόχο την αναβάθμιση του ΕΣΥ (video)

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, βρίσκεται στην καρδιά των Ελλήνων» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά το πέρας της επίσκεψης του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι στόχος του υπουργείου Υγείας, είναι η αναβάθμιση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, των Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας, οι προσλήψεις προσωπικού, αλλά και η αναβάθμιση των υγειονομικών χώρων.

Υπογράμμισε επίσης, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας  «πήρε πόντους μέσα στην κρίση του κορονοϊού», ενώ ανέφερε ότι μέσα στην πανδημία διεφάνη ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να έρχονται στα νοσοκομεία και ποια είναι τα περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους, και κλείνοντας ανέφερε ότι το επόμενο project είναι η οργάνωση των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας ώστε να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού και να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν όσους επισκεφτούν τη χώρα μας για διακοπές.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3bIfVvJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.