Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα χρόνου η σύλληψη - Τι δυσκόλεψε τις Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα χρόνου η σύλληψη - Τι δυσκόλεψε τις Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Όλο και περισσότερο πλησιάζουν οι αρχές στην εξιχνίαση της επίθεσης στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία και οι ύποπτοι έχουν μειωθεί από τους περίπου 20 σε μόλις δύο.

Από την επεξεργασία των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης (20 Μαΐου), προκύπτει ότι η δράστιδα έκανε τηλεφώνημα από θάλαμο σε ραδιοταξί και όταν έφτασε στο σημείο της επίθεσης απενεργοποίησε το κινητό της.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα, κρύφτηκε μέσα στο κτίριο και περίμενε την 34χρονη στην οποία πέταξε το βιτριόλι. Στη συνέχεια έφυγε χωρίς να την καταγράψει κάμερα, καθώς φαίνεται να είχε μελετήσει καλά ποια είναι τα «τυφλά» σημεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες την έχουν «τσακώσει» στην Ακαδημίας στην Αθήνα, με τις αρχές να αισιοδοξούν ότι σύντομα θα της περάσουν χειροπέδες.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης, αποδείχθηκε δυσκολότερη από ότι αναμενόταν αρχικά, καθώς η δράστιδα είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση.

Συγκεκριμένα, πήγε μεταμφιεσμένη και με περούκα στο σημείο και φαίνεται να είχε σχεδιάσει καλά τη διαφυγή της. Στο τραπέζι παραμένει το σενάριο να είναι άλλος ο ηθικός και άλλος ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.


Ειδησεις https://ift.tt/30tzTsm
Νεότερη Παλαιότερη