Εξορμήσεις για την αυριανή συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα στη Λάρυμνα


Στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα και στα χωριά της γύρω περιοχής, συνεχίστηκαν σήμερα Πέμπτη οι εξορμήσεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για την προβολή της συγκέντρωσης - συζήτησης που θα γίνει αύριο Παρασκευή 5 Ιούνη στη Λάρυμνα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η εκδήλωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο «Θεόδωρος Μαλέρδος» της Λάρυμνας στις 8 μ.μ., με θέμα: «Το ΚΚΕ συζητά με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τους κατοίκους της περιοχής για τον αγώνα τους και τις προτάσεις του Κόμματος για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της ΕΠ Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ και εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ, βρέθηκε το πρωί στη Μαλεσίνα, διανέμοντας προσκλήσεις για τη συγκέντρωση, ενώ αντίστοιχες εξορμήσεις έγιναν και σε μικρότερα χωριά γύρω από το εργοστάσιο.

Το κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση - συζήτηση προς τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, συνεχίστηκε και σήμερα, όπου με διακίνηση προσκλήσεων στην πύλη του εργοστασίου στη μεσημεριανή βάρδια, αντίστοιχη εξόρμηση έχει προγραμματιστεί και για τη βραδινή βάρδια.

www.902.gr
Νεότερη Παλαιότερη