Η "Στερεά Υπεροχής" για τη ΛΑΡΚΟ


Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, η 5η συνεδρίαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου.

Πριν τη Ημερήσια Διάταξη, τέθηκε πρόταση από τη Λαϊκή Συσπείρωση, για απόφαση έμπρακτης στήριξης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.


Η παράταξή μας, δια του επικεφαλής της, Δημήτρη Αναγνωστάκη, όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόταση για την παρουσία μας στο συλλαλητήριο της 13ης Ιουνίου αλλά θέλοντας να ενισχύσει και με περαιτέρω ενέργειες συμπαράστασης, κατάθεσε
συμπληρωματικά τις εξής προτάσεις:

  • Το Περιφερειακό Συμβούλιο, δίνοντας ένα συμβολικό περιεχόμενο στη στήριξη, να καλύψει τις δαπάνες μετακινήσεις των εργαζομένων, για τη συμμετοχή τους σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους.

  • Η παρουσία του περιφερειακού συμβουλίου να γίνει με τη μεγαλύτερη, δυνατή, διαπαραταξιακή εκπροσώπηση.

  • Να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή του περιφερειακού συμβουλίου και με τη συμμετοχή κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

  • Να επικαιροποιηθεί το Ψήφισμα του Π.Σ., που με πρωτοβουλία της παράταξής μας, κατατέθηκε στη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου και ύστερα από διάλογο και συνεννόηση των περιφερειακών παρατάξεων εγκρίθηκε ομόφωνα.


Η «Στερεά Υπεροχής» συνεχίζει να στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.


Στέκεται δίπλα τους, όχι μόνο για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας αλλά και γιατί παλεύουν υπέρ της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας και γιατί αγωνίζονται για τον εθνικό μας πλούτο.

Νεότερη Παλαιότερη