Παναθηναϊκός: Συμφώνησε σε όλα με τον Αϊτόρ για τρία χρόνια

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε σε όλα με τον Αϊτόρ για τρία χρόνια

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αϊτόρ, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και θα υπογράψει προσύμφωνο με τους «πράσινους».

Ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Τβέντε, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή, είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων η ΠΑΕ με τον ατζέντη και τον ποδοσφαιριστή και ίσως εντός της ημέρας να υπογράψει προσύμφωνο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ και σημαντικό μπόνους υπογραφής.

Δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή (12/6) να βρίσκεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με τους πράσινους.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα ο οποίος εν συνεχεία έπαιξε στις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε το καλοκαίρι του 2018.

Ο Αϊτόρ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τβέντε φέτος τον Φεβρουάριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 1/2 κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε στα πέντε ματς που απέμεναν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι.


Ειδησεις https://ift.tt/30jTCKF
Νεότερη Παλαιότερη