-->

Δραματική μαρτυρία Έλληνα Σερίφη: Θα κάψουν τις ΗΠΑ

Δραματική μαρτυρία Έλληνα Σερίφη: Θα κάψουν τις ΗΠΑ

ΗΠΑ: Ο Έλληνας Σερίφης μιλά από την Αμερική για τις τραγικές καταστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ.

Mε αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, μίλησε ο κ. Στεφανάκης, ο Έλληνας Σερίφης στις ΗΠΑ για την κατάσταση. Όπως διαπιστώνει, είναι εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Αμερική, όπου συνεχίζονται οι άγριες συγκρούσεις και τα επεισόδια με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Έλληνας σερίφης από τη Φλόριντα, εκτιμά ότι θα καεί η Αμερική αν δεν ηρεμήσει η κατάσταση. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σε όλη την Αμερική. Θα την κάψουν την Αμερική, είναι ένα δράμα. Εύχομαι σε λίγες μέρες να ημερώσουν λίγο τα πράγματα», είπε ο κ. Στεφανάκης μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής».

«Δεν συμφωνούμε με τον Τραμπ να φέρει τον στρατό στους δρόμους. Η αστυνομία στην Αμερική μπορεί να κοντρολάρει την κατάσταση, αλλά πρέπει να μας δώσει χώρο. Στη Φλόριντα δεν έχουμε επεισόδια, έχουν ηρεμήσει τα πράγματα εδώ. Κάνουμε ότι μπορούμε, η αστυνομία είναι ικανή να κοντρολάρει τα πράγματα. Είναι ένα δύσκολο πράγμα για εμάς αλλά θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο ίδιος.

Για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, είπε: «Ο αστυνομικός έκανε μεγάλο λάθος, δεν μπορώ να το εξηγήσω και κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει».


Ειδησεις https://ift.tt/2Mmtgj3
Από το Blogger.
-->