«Ερρίκος Ντυνάν»: Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή, με ποιότητα και ασφάλεια

«Ερρίκος Ντυνάν»: Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή, με ποιότητα και ασφάλεια

«Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε υγιείς», όχι μόνον στη φάση επιστροφής σε μια νέα κανονικότητα, αλλά και στην αφετηρία της καλοκαιρινής περιόδου.

Με αυτό τον στόχο και στο πλαίσιο γενικότερων δράσεων και πρωτοβουλιών για την ομαλή, συλλογική επάνοδο μετά τη δίμηνη καραντίνα, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σχεδίασε και προσφέρει ένα πλήρες πακέτο Γυναικολογικού Ελέγχου σε προνομιακή τιμή για όλο τον Ιούνιο.

Ειδικότερα, το πακέτο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των €70 και περιλαμβάνει:

 Εξετάσεις Αίματος (Γενική Αίματος, TSH, Σίδηρος, Φερριτίνη)
 Γενική Εξέταση Ούρων.
 Τεστ ΠΑΠ.
 Ενδοκολπικό Υπερηχογράφημα
 Βασική Γυναικολογική εξέταση
 Κλινική εξέταση Μαστών

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους έως την Τρίτη 30/06/2020, καλώντας στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-16:00) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση callcenterop@dunant.gr. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά ο προληπτικός έλεγχος της υγείας παραμένει επίσης βασική προτεραιότητα. Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, ενώ η κορυφαία διαπίστευση ποιότητας και ασφάλειας Joint Commission International (JCI) που απέκτησε πρόσφατα, εγγυάται την απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις απαιτήσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου διαπίστευσης υπηρεσιών υγείας.


Ειδησεις https://ift.tt/3hjP39i
Νεότερη Παλαιότερη