Παναγιώτης Στασινός: Οι ανακαινισμένοι Σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι τους (στους οποίους ολοκληρώνονται εντός των καλοκαιρινών μηνών οι παρεμβάσεις αναβάθμισης και εγκατάστασης παιχνιδιών που αντιστοιχούν στην ηλικία των παιδιών που φιλοξενούν), πληρούν τους αυστηρούς κανόνες ασφάλειας που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο


Οι ανακαινισμένοι Σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι τους (στους οποίους ολοκληρώνονται εντός των καλοκαιρινών μηνών οι παρεμβάσεις αναβάθμισης και εγκατάστασης παιχνιδιών που αντιστοιχούν στην ηλικία των παιδιών που φιλοξενούν), πληρούν τους αυστηρούς κανόνες ασφάλειας που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, ώστε οι ήδη παρεχόμενες από τους Σταθμούς μας υπηρεσίες (πχ παιδίατρος, γυμναστής, μουσικός, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) να εμπλουτιστούν. Στο πλαίσιο αυτό θα ενημερωθείτε με κάθε πρόσφορο τρόπο, όταν αυτές τελεσφορήσουν (πχ σχολικό λεωφορείο, λογοθεραπευτής).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν με τον Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό του Δήμου που επιθυμούν.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές δείτε εδώ:

https://www.lamia.gr/el/nea_deltia/enarxi-periodoy-eggrafon-stoys-vrefonipiakoys-kai-paidikoys?fbclid=IwAR3PMLVtzR3UVm9zkK8jA-MtyfEkAXRRz927XXwAgmkfldAMmWREnCzEYGg





Νεότερη Παλαιότερη