Μπεχαράνο: «Θα δουλέψω για να κληθώ ξανά στην Εθνική, αισθάνομαι καλά στη Λαμία»


Ο Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε στην πατρίδα του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP της Λαμίας τη φετινή σεζόν, για την κλήση του στην Εθνική Βολιβίας και για το μέλλον του.

Ο μέσος της Λαμίας, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της ομάδας του στην ψηφοφορία της Super League, αρχικά μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις και για το πως έζησε την περίοδο της καραντίνας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο eldeber.com.bo:

«Κάναμε τα τεστ για τον κορονοϊό και ξεκινήσαμε προπονήσεις, αρχικά σε μικρά γκρουπ των τεσσάρων και πέντε παικτών. Δεν υπήρξε κάποιο θετικό δείγμα στους παίκτες των ομάδων. Πιστεύω πως αυτό βοήθησε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να υπάρχει η δυνατότητα για την επανέναρξη της σεζόν. Οι πρώτες δύο με τρεις εβδομάδες της καραντίνας ήταν δύσκολες γιατί δεν επιτρεπόταν να βγούμε στον δρόμο και ο καθένας έκανε τις προπονήσεις που έστελνε το τεχνικό επιτελείο. Από την τέταρτη βδομάδα χαλάρωσαν τα μέτρα γιατί δεν υπήρχαν πολλά κρούσματα και μας επιτρεπόταν να βγούμε και να τρέχουμε μια ώρα για να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Πέρασε πολύ καιρός χωρίς να ακουμπήσουμε μπάλα και αυτό μας πήγε πίσω, όμως η δουλειά που γίνεται με την επιστροφή μας στο γήπεδο σιγά σιγά επιστρέφουμε στον ιδανικό ρυθμό», ανέφερε αρχικά ο Μπεχαράνο.

Για την επανέναρξη της σεζόν και για τον στόχο της Λαμίας στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ για να καθοριστεί ο τίτλος και οι ομάδες που θα βγουν σε Champions και Europa League και επίσης τα πλέι άουτ για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, όπου δυστυχώς βρισκόμαστε και εμείς. Πρέπει να παλέψουμε για να συνεχίσουμε στην πρώτη κατηγορία».

Έπειτα ο Μπεχαράνο μίλησε και για τη δική του φετινή σεζόν: «Έχω τρία γκολ και δύο ασίστ και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που κάνω με την ομάδα μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Περίμενα την κλήση μου και ήρθε. Σίγουρα θα έρθουν και άλλες κλήσεις αργότερα και θα πρέπει να είμαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή. Απέναντι σε ομάδες όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή δεν παίζεις κάθε μέρα. Για έναν παίκτη είναι τα πάντα να παίξει αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε δύο παγκόσμιες δυνάμεις και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Θα δουλέψω για να βρίσκομαι στη λίστα και να παίξω σε αυτά τα δύο παιχνίδια που θα τα δει όλος ο κόσμος».

Τέλος ο Μπεχαράνο μίλησε και για το μέλλον του: «Πάντα στοχεύω περισσότερα. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά και έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Λαμία. Θα το χαρώ και θα κάνω τα πάντα».

www.gazzetta.gr
Από το Blogger.