Δήμος Λοκρών: Σήμερα επαναλειτουργούν τα Δημοτικά σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ


Eπαναλειτουργούν τα Δημοτικά σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ

Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ:

Σήμερα επαναλειτουργούν τα Δημοτικά σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λοκρών σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης που επιβάλλουν οι οδηγίες αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19.

Η Δημοτική Αρχή, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας, το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό προετοίμασαν σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τις καθαρίστριες την ομαλή επαναλειτουργία.

Σήμερα ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Ανεστάκος επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης για να ευχηθούν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή επανέναρξη της μαθητικής διαδικασίας. Επιβεβαιώθηκε η άριστη προετοιμασία και ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λοκρών, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βάσω Παλαιολόγου Σίμου και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάιτα Γιαννοπούλου, επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Αταλάντης, όπου επίσης διαπιστώθηκε η ομαλή επανέναρξη της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού και έγινε επικοινωνία και με υπόλοιπους Παιδικούς Σταθμούς για να επιβεβαιωθεί η ομαλή έναρξη της λειτουργίας τους.

Ο Δήμαρχος Λοκρών και οι συνεργάτες του εύχονται στο προσωπικό και τους μαθητές καλή αρχή στην επανέναρξη της λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Προσχολικής Αγωγής.













Νεότερη Παλαιότερη