ΕΟΠΠΕΠ: Ποιοι πρεπει να στείλουν δικαιολογητικά για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

photo: Eurokinissi

Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε στις 15.05.2020 η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ. Υποβλήθηκαν 11.311 αιτήσεις για 193 ειδικότητες.

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση και έχουν αποστείλει φάκελο δικαιολογητικών, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, εμπρόθεσμα, έως τις 15.05.2020 και στο πλαίσιο του ελέγχου πληρότητας έχει ζητηθεί να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία ή να αποστείλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά (λόγω κακής ποιότητας αναπαραγωγής ή ηλεκτρονικής αποτύπωσής τους), να τα αποστείλουν, εγγράφως, στη διεύθυνση του ΕΟΠΠΕΠ ή ηλεκτρονικά στο protocol@eoppep.gr το αργότερο έως και την Παρασκευή 12.06.2020.

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, αιτήσεις και φάκελοι δικαιολογητικών που είναι μη πλήρεις και για τις οποίες δεν έχουν αποσταλεί τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία, δεν θα εξετάζονται περαιτέρω και οι αιτούντες δεν θα δύνανται να συμμετάσχουν στην παρούσα εξεταστική περίοδο.

Παράλληλα ανακοινώνει τη συνέχιση της διενέργειας του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2018, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» στα Εξεταστικά Κέντρα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου, ως ακολούθως:

α) Του Εξεταστικού Κέντρου Αθήνας – Όχημα CE
β) Του Εξεταστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης –Όχημα C
γ) Του Εξεταστικού Κέντρου Ηρακλείου – Όχημα C

Για να δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των εξετάσεων

Ειδησεις https://ift.tt/2Brcltn
Νεότερη Παλαιότερη