Αγίου Πνεύματος 2020: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Αγίου Πνεύματος 2020: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Καιρός: Τέλος η κακοκαιρία. Καλή η θερμοκρασία σήμερα στις περισσότερες περιοχές. Ηλιοφάνεια, αλλά και λίγες τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα, με έμφαση σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Δαιβάστε παρακάτω τον καιρό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι άνεμοι στρέφονται προς νότια κατεύθυνση και θα προσεγγίζουν τα 5 τοπικά έως 6 μποφόρ, τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο, με το θερμόμετρο να προσεγγίζει έως και τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και μόνο προς το απόγευμα στα γύρω ορεινά, με έμφαση την Πάρνηθα και την Πεντέλη, θα υπάρξουν κάποιες τοπικές συννεφιές, χωρίς βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει ως μέγιστη τιμή τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Παρασκευή

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός και την Παρασκευή (5/6) με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Ο καιρός θα είναι κατάλληλος ακόμα και για παραλία, από το βράδυ όμως αναμένονται κάποιες συννεφιές. Το Σάββατο ο καιρός θα επηρεαστεί από το βαρομετρικό χαμηλό που φθάνει από την Ιταλία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες βροχές στην περιοχή του Ιονίου, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Την Κυριακή (7/6) και Δευτέρα (8/6), του Αγίου Πνεύματος, ο καιρός αναμένεται να είναι καλοκαιρινός, με την θερμοκρασία να φτάνει έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Ειδησεις https://ift.tt/309eBzQ
Από το Blogger.