Στον εισαγγελέα η Θεσσαλονικιά που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά - Έχει χόμπι τις επιθέσεις σε αστυνομικούς

photo: Eurokinissi

Θεσσλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία την Τρίτη 9/6 πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση και η παρουσιάστρια που του πέταξε νερό αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το περιστατικό με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό και το νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις 16:00  την Τρίτη 9/5, όταν ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό. Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Σύμφωνα με το thestival.gr αμέσως μετά το περιστατικό ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση και η παραγωγός πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.


Ειδησεις https://ift.tt/2YqIARA
Νεότερη Παλαιότερη