Παναθηναϊκός: Νέα υπόσχεση Μπακογιάννη για λύση στον Βοτανικό «μέσα στο καλοκαίρι»

Παναθηναϊκός: Νέα υπόσχεση Μπακογιάννη για λύση στον Βοτανικό «μέσα στο καλοκαίρι»

Με μια δήλωση που δεν απαντάει σε κανένα ερώτημα που έθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά οριοθετεί τις εξελίξεις για τον Βοτανικό «μέσα στο καλοκαίρι», ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης πήρε θέση στο ζήτημα του Βοτανικού.

Στην δήλωση του Μπακογιάννη που έγινε στην προσωπική σελίδα του στο facebook γίνεται σαφής η πρόθεση του να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, ωστόσο χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, οριοθετεί τις εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι, παρότι για τον Παναθηναϊκό η χρονική πίεση είναι πολύ μεγάλη δεδομένου ότι σε περίπου 3 εβδομάδες λήγει η deadline του Γιαννακόπουλου για την παραμονή του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει...αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. 

Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε.»

Η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη, έχει προκαλέσει την αντίδραση φίλων του «τριφυλλιού», που ζητούν «να μην αθετήσει τη συμφωνία που έκανε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο», σύμφωνα με την πλειοψηφία των σχολίων.


Ειδησεις https://ift.tt/3cIWzqU
Νεότερη Παλαιότερη