Μπάμπης Λιόλιος: Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών που μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε για δεύτερη φορά σε Ενορία του Δήμου μας και συγκεκριμένα στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων στον Άγιο Στέφανο



Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών που μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε για δεύτερη φορά σε Ενορία του Δήμου μας και συγκεκριμένα στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων στον Άγιο Στέφανο.

Σεβασμιώτατε Σας αναμένουμε, όπως και όλους τους πιστούς, την επόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου στον Εορτασμό της εύρεσης της Ιερής Εικόνας της Ι. Μ. Παναγίας Ελεούσας στην Ξυνιάδα.

Με τις ευλογίες Πάντων των Αγίων, εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε κάθε υποψήφια και υποψήφιο ξεχωριστά να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες, έτσι ώστε να εισαχθείτε στη Σχολή της επιλογής σας και να καταφέρετε στο μέλλον να ασκήσετε το επάγγελμα που σας εκφράζει!

Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για συμβουλές, άλλωστε τις έχετε δεχθεί από τους καταλληλότερους (εκπαιδευτικούς και γονείς), οπότε δεχθείτε μόνο τις ευχές μας!

Καλή σας επιτυχία από καρδιάς!!!

Νεότερη Παλαιότερη