Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση, τι εξετάζουν οι Αρχές

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση, τι εξετάζουν οι Αρχές

Η κοινωνία της Ζακύνθου παραμένει συγκλονισμένη, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου.

Οι Αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα. Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς.

Όταν είδαν τον 53χρονο να πλησιάζει με τη μοτοσικλέτα του, φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, σε μια προσπάθεια να βρουν τους δράστες το συντομότερο δυνατό. Η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

Το παρελθόν του τραυματία στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Ο άνδρας που γλίτωσε είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Το όνομα του είχε εμπλακεί σε ληστεία χωρίς όμως να αποδειχθεί ποτέ η συμμετοχή του. Αυτή η ληστεία με μεγάλη λεία, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μπορεί να είναι το «κλειδί» της μαφιόζικης επίθεσης.

Οι εμπλεκόμενοι, φέρεται να μην τα είχαν βρει στη μοιρασιά και ξεκίνησε μια διαμάχη, θύμα της οποίας δεν αποκλείεται να είναι ο χθεσινός στόχος.

Το χτύπημα δείχνει να έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αν και οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες ήταν μάλλον ερασιτέχνες. Ο άνδρας που ήταν ο πιθανότερος στόχος, δεν σκοτώθηκε αλλά νεκρή είναι η γυναίκα του.

Ειδησεις https://ift.tt/3cMtISn
Νεότερη Παλαιότερη